Buitenschoolse opvang

Van 7.00 ’s uur ochtends tot 18.30 uur ’s avonds.

Voorschoolse opvang

Op locatie Haven bieden wij voorschoolse opvang aan vanaf 7.00 uur, voor alle kinderen van De Voorzaan. De opvang is inclusief ontbijt. Er vindt een overdracht plaats met de leerkracht. De kinderen voor de locatie Vissershop worden om circa 8.15 uur met een elektrische bolderwagen naar school gebracht.

Naschoolse opvang

De locaties hebben uitdagende speelruimtes die gericht zijn op de verschillende leeftijden van de kinderen. Samen met leeftijdsgenootjes kunnen kinderen dagelijks deelnemen aan verschillende activiteiten gericht op sport, muziek en creativiteit. De oudste kinderen worden gestimuleerd tot zelfstandigheid.

Vakantieopvang

Tijdens de schoolvakanties en studiedagen maken we verschillende leuke uitstapjes. dit kan variëren van een bezoek aan Artis, een middagje bowlen of hutten bouwen in het bos.

Diplomazwemmen

Wat is er nou leuker dan samen met je vrienden en vriendinnen je zwemdiploma halen in de tijd van de buitschoolse opvang! In samenwerking met SZZ is het bij Babino mogelijk je zwemdiploma te halen. Kijk voor meer informatie op:
www.babino.nl/diplomazwemmen

Warme maaltijden

Babino biedt de mogelijkheid om uw kind in huiselijke sfeer een warme en gezonde maaltijd te serveren.

 Lees meer over: