Aanmelden en inschrijven

Wij maken graag met u een persoonlijke afspraak zodat u met onze school en werkwijze kunt kennismaken.
Zo krijgt u als nieuwe ouder alle aandacht en ruimte zodat u uw vragen kunt stellen. Het is namelijk niet niks, een schoolkeuze maken voor uw kind!

Persoonlijke afspraak

U krijgt in het gesprek een beeld over de manier van lesgeven door een kijkje te nemen in de klassen en u komt meer te weten over de speerpunten van ons onderwijs. Daarnaast is er voldoende tijd om over uw kind te vertellen; wat is voor hem of haar van belang?

Mocht uw keuze op onze basisschool vallen, dan kunt u uw kind inschrijven via het aanmeldingsformulier. Dit formulier kunt u opvragen bij de school.
U wordt dan ook geïnformeerd over de verdere gang van zaken: intakegesprek, kennismakingsdagen, eerste schooldag. Gegevens die bij een aanmelding worden gevraagd zijn te vinden in het aanmeldingsformulier.

Neem voor een persoonlijke afspraak contact op met de school 075-6163696 (Locatie Haven) 075-6166394 (locatie Vissershop) of [email protected]

Tijdens het intakegesprek bespreken we het intakeformulier voor kleuters om een goed beeld te krijgen van uw kind. Hieronder vind u het formulier: